Blog Archive

27 June 2017

Смирення та влада


29 листопада 2015 рСмирення та влада
Ось справжнє смиренність і повна сила Христа - показані!
Це показує, що Він єдиний у всьому творінні є унікальним і отримав єдине місце посередника між Богом і людьми - як Він зробив для нас те, що ми ніколи не могли зробити для себе ...Читайте та слухайте, бо знайшли в - Матвія 4: 4 (NIV)
4) Ісус відповів: "Написано:" Людина не буде жити тільки одним хлібом, але на кожне слово, яке приходить із Божого уст "(Матвія 4: 4). Він же відповів і сказав: написано.

Текст, про який йдеться і на який наводяться посилання, є в
 
(Второзаконня 8: 3) манера наводити це є те, що було звичайним і звичайним з євреями, і його часто зустрічають в творах Талмуду; Хто, коли вони виробляють будь-який прохід Святого Письма, кажуть (bytkd), "як написано".
Значення цього Писання є; Як тіло живе хлібом, так що душа живе за Словом Божим і доктринами Євангелія; Хоча це певна істина: чи ця людина живе послухом Божих заповідей. Бо, як обіцяв ізраїльтянин у пустині, а потім у землі ханаанській! Але Бог, задовольняючи голод людини, а також підтримуючи і зберігаючи своє життя, не прив'язаний тільки до хліба і може використовувати інші засоби, щоб зробити все, що завгодно, щоб відповісти на ці цілі. У цьому випадку дощує манну із небес, про що йдеться у приведеному уривку; І тому не було можливості змінити природу речей, перетворити каміння на хліб. Оскільки це було не настільки абсолютно необхідним для підтримки життєдіяльності людини, як це не могло бути збережене без нього.
Наш Господь цим висловлює свою сильну віру і впевненість у Бозі - Його Отці, що він міг підтримати його, і зробив це, хоч і в пустелі, і позбавлений пропозиції; Завдяки якому він подолав цей спокуси сатани. Христос, у цьому, і деякі наступні цитати, свідчить і встановлює авторитет священних писань; І хоч і був повний Святого Духа, що робить їх правилом його поведінки. Це слід спостерігати проти тих, хто, під приводом Духа, заперечує, що Святе Письмо є єдиним правилом віри і практики; В той же час вказує на нас найбезпечніший і найкращий спосіб протистояти спокус сатани; А саме, звернувшись і використовуючи слово Боже.----------------------------------------Luke 23: 9 "Тоді він запитав його з багатьма словами, але нічого йому нічого не відповідав".Не тільки відмова Ісуса захищати Себе показує Своє смиренність, але Його утримання від витікання Його гніву на людину, яка безглуздо вбила Його друга, який був найбільшим із Старозавітних пророків (Матвій 11:11), також відображає Його скромний характер .
Через Христову смиренність і послух Батькові, Бог дав Йому ім'я, яке перевищує кожне ім'я на небі, землі та під землею.
Немає ніякого звільнення ні від когось, ні від того, що підпадає під панування Ісуса. Він Господь всіх.
Ісус не тільки був піднесений над кожним "істотою", що має ім'я, але Він також високо піднесений над будь-яким іншим, що може бути названий. Якщо ви можете поставити ім'я на ньому, Ісус перевищить його. Хвороба, бідність, депресія, гнів - все має схилити коліно до Господства Ісуса.Кожне коліно людей, ангелів і демонів поклониться і визнаєш, що Ісус є Господом.
Всі, хто відмовився від Його існування, поклоняться в поклоніння.
Ті, хто провів своє життя, переслідуючи Його авторитет, нарешті злякаються у підпорядкуванні.

Кожна істота з будь-якого віку в кінцевому підсумку поклониться і поклоніться Ісусу. Якщо ми зараз на коліна схиляємося до Свого Государя, ми будемо насолоджуватися прекрасним життям тут, на землі, і вічністю у Його благословеннях назавжди.
Ті, хто відмовляється від Його законної претензії до Господнього життя, будуть страждати за це в цьому житті, а також у наступному. Їм все-таки доведеться схилятися до коліна перед Його владою, тому нічого не можна здобути і все втрачати, якщо вони відмовляться робити Ісуса Господа свого життя.
Справа закрита!
Амінь!

No comments:

Post a Comment

Featured Post

The most powerful message ever preached in past 50 years !

 AWMI.com  **  The most powerful message ever preached in past 50 years !  10 Reasons It's Better to Have the Holy Spirit ...

Popular